torsdag 6. august 2009

Koreansk grill

Middag på en halv time. Du kan forberede den om morgenen og spare tid. Lett mat befriende fri for tunge sauser og poteter. Sett stekepannen på grillen, hvis været tillater det. Gassgrillen har åpnet for helårssesong.
4 personer
oksemørbrad 500 g
Marinade:
sojasaus
1/2 dlbrun farin
1 sssesamolje
4 sssennep
1 tshvidløk
2 fedd finthakketgulrøtter
1 bundtbønnespirer
2 håndfullemynte
noen stilker
Skjær kjøttet i 2–3 mm tynne skiver. Rør marinaden grundig sammen, og legg i kjøttskivene. Del gulrøttene på langs, og stek dem møre i pannen med litt olje. Ta dem opp. Stek kjøtt og marinade,litt om gangen, på en meget varm plate.
Server kjøttet med gulrøtter, spirer og mynte.

Ingen kommentarer: